• Feed RSS
Comments


Il stiti pe nea’ Titi de la 3 ? Eu da.
Bre’ ! nu exista creatura mai enervanta ca vecinu’.
Dumnezeu cand a creat vecinu s-a gandit cum sa-l futa mai tare pe pacatos, a stat el si s-a gandit, pana ce i s-a aprins luminita-n creiere,(probabil are mai multe) ca ledu' meu rosu de la breloc.

E,atunci i-a venit in minte sa-l faca pe vecin. Pe nea Titi.
Pe langa cele 5 simturi,nea Titi a mai primit unul, simtul gaurii.Uneori, in pauza dintre gauri, sau cand nu da gauri, nea Titi se metamorfozeaza-n Thor si incepe sa simuleze lucrul ca-n Rosia Montana.

De mic copil,lui nea Titi ii placea sa sparga nuci cu ciocanul, iar la 18 ani ma’sa i-a luat primul topor. Cand s-a mutat la bloc,nea Titi si-a dat seama ca sufera de claustrofobie. Atunci s-a contopit prima data cu barosul. Si da-i si da-i si dai ! Pe sistemul "mai taie din ele da’le dracu" ! (link)

Omul vrea mai mult spatiu, vrea sa respire, e prins intre pereti si se simte nevoit sa-i elimine. Unul cate unul !
In turele de febra musculara sau uneori in zilele cu sot cand nu e pe Vitamax, nea Titi posteste de la baros. Atunci revine la vechea dragoste, bormasina.

Se simte complexat, ca spre deosebire de ma’sa, natura l-a facut cu o gaura-n minus si tocmai d’aia el incearca sa recupereze. E foarte matinal, ca un cocos citadin, la 7 dimineata iti da desteptarea.
 Frate, nici nu mai am nevoie de alarma la telefon, ca il am pe nea’ Titi !
Deci eu cred ca nea Titi nu face pipi, nu mictioneaza, sau chiar si atunci cand si-o tine cu stanga, in dreapta tine bormasina, si le alterneaza pe sistem napoleonian.

In lumea lui nea’ Titi nu exista rutina ! E atat de creativ incat gaseste mereu noi locuri in care sa-si vâre brughiu', totusi ma mir ca mai are ce gauri. Nu incerc sa-i tin contabilotatea gaurilor, desi n-ar fi o idee rea, insa cred ca nea’ Titi a auzit si de reluari. D’aia cred ca mai reastupa din gauri ca apoi… la naiba, sa le regaureasca !
Nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar intampla daca nea’ Titi ar primi cadou o drujba si s-ar apuca sa-si faca sandvis sau daca ar invata sa joace bowling.
Nea’ Titi mai are o pasiune numita spalare nocturna. La 3 noaptea el spala rufe. Initial, crezusem ca-am incurcat io pastilele si incep sa aud masini de spalat, dar nu, la naiba ! el chiar spala rufe.
Imi aduc aminte un pasaj din carnetu’ cu expresii frumoase din clasa a 3-a.”Mama e harnica,ca o albina”. Nuuu ! Gresit !
Reformulez : “Nea’ Titi e harnic,ca un trantor “ boraia-s clanta de gospodar !

Ps : Aveti si voi cateun nea’ Titi in bloc ?